درباره نشریه

فصلنامه «رویکردهای نوین در مدیریت آموزشی» از سال 1402، منتشر می‌شود که در آن مقاله‌های حاصل از مطالعات اصیل و یافته‌های پژوهشی در زمینه دانش‌های مرتبط با رویکردهای نوین در مدیریت آموزشی چاپ و منتشر می‌شود.

از همه پژوهشگران و دانشجویان علاقمند دعوت می‌شود تا مقالات علمی خود را در راستای محورهای مجله برای بررسی و  نشر به این فصلنامه ارسال نمایند.

• خلاصۀ استاندارد:  NTEA
  • ناشر: دانشگاه ارومیه
  • نوع نشریه: نشریه علمی
  • زبان نشریه:‌ فارسی- انگلیسی
  • نوع مقالات قابل انتشار: مقالات اصیل (Original Article)، مقالات مروری (Review Article)، گزارش‌ موردی (Case Report)، مقاله کوتاه (Short Communication)
  • توالی انتشار : فصلنامه
  • فرمت انتشار: چاپی و الکترونیکی
  • هزینه پذیرش: ندارد
  • قابل دسترسی از: https://ntea.urmia.ac.ir
  • متوسط زمان داوری مقالات:  ۶ هفته و بازه زمانی بررسی اولیه مقالات دریافتی ۱۰ روز
  • نوع داوری: داوری این نشریه به صورت بسته و دو سو ناشناس می باشد، حداقل توسط ۲ داور و ۱ داور تطبیقی صورت می گیرد. لازم است نویسنده فایل اصل مقاله را بدون نام و مشخصات نویسندگان تنظیم نماید.
  • ایمیل نشریه:  ntea@urmia.ac.ir